פנדה לדבר סינית - הבלוג

פתיחה

שואלים אותי לפעמים מה למה נסעת לטאיוואן וסין ולמה נשארת שם 23 שנה .. ובכן אז מגיל 16 כבר היה ברור לי שיום אחד אסע

Read More »

הטיפ של מיכה | מס 6

שילוב השפה ביומיום כבר אמרנו שחשוב להיחשף לשפה שאותה לומדים, וחשוב שהיא תופיע גם בחיי היומיום ולא רק בזמני השיעורים. היום אני רוצה להציע לכם

Read More »

הטיפ של מיכה | מס 5

הטיפ החמישי הוא להגדיל חשיפה לשפה ולתרגל על הדרך. כבר אמרנו שתרגול הוא חשוב מאוד בלימוד כל שפה. אבל כשרוצים לתרגל יש הבדל גדול בין

Read More »

הטיפ של מיכה | מס 4

היום טיפ לשליפה מהירה…כדי להשתמש בשפה זרה המוח שלנו צריך לעבוד קשה. בשלב הראשון הוא צריך לקלוט את דברי הזולת – לזהות את המילים, להבין את המשמעות,

Read More »

אז מה נאכל היום ??

בתפריט יש סט קומבינציה או צירוף של מאכלים שבדרך כלל נהוג לאכול ביחד " דמפלינגס מטוגנים " שנקראים "גואו טייה Guōtiē"鍋貼 鍋貼“ המלוי בדרך כלל תערובת של ירק ובשר וכרוב אבל לעיתים גם

Read More »

מה נאכל היום 2

בימים חמים אלה  רצוי להתרענן  במשהוא קר   ומתוק  .. בטאיואן נמצאת התשובה המושלמת  קרח גרוס עם תוספות  ישנם כמה סוגים ואני אצית את הדמיון בכמה מהם              1 מה זה הקרח המתוק?

Read More »

הטיפ של מיכה | מס 1

חשוב למקד את לימודי השפה. 'דע לאן אתה הולך' או מה מטרת הלימוד. רגע לפני שמתחילים ללמוד שפה כדאי לחשוב – איך ומתי נשתמש בשפה?

Read More »

הטיפ של מיכה | מס 2

השבוע טיפ שקשור לזה משבוע שעבר, וגם קצת נשבור כאן מיתוס על מבחני השפה וחשיבותם… בשבוע שעבר כתבתי שחשוב למקד את לימודי השפה, והשבוע אתייחס

Read More »

הטיפ של מיכה | מס 3

הערכת הזמן הנדרש, וחשיבות התרגול בבית לפני תחילת הלימודים ב'פנדה לדבר סינית' אני נוהג לראיין  את המתעניינים, כדי להבין מי התלמיד, מהם צרכיו ובאופן כללי –

Read More »